22990 - 76110

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΤο BestWash έχει τεράστια εμπειρία στο πλυσιμο αυτοκινητου γενικότερα, ενώ τελευταία έχει εισάγει και μια πρωτοπόρα υπηρεσία, για τον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου κατ οίκον, προσφέροντας τον υπέρτατο καθαρισμό και πλύσιμο αυτοκινήτου. Αν και σίγουρα ο βιολογικός καθαρισμός αποτελεί την πιο πλήρη λύση, εδώ θα αναφερθούμε στο πλύσιμο αυτοκινήτου εσωτερικά και εξωτερικά, που είναι μια εξίσου σημαντική διαδικασία και μια πιο οικονομική λύση για τον τακτικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

Το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας έχει χρόνια εμπειρία στο πλύσιμο αυτοκινήτου, καθώς η ομάδα του BestWash παραμένει ίδια εδώ και χρόνια στο πλυντήριο αυτοκινήτων μας στο Πόρτο Ράφτη, εξυπηρετώντας στο έπακρο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Έτσι κατά το πλύσιμο αυτοκινήτου διασφαλίζουμε ότι θα καθαρίσουμε διεξοδικά ακόμα και τα πλέον δυσπρόσιτα σημεία του αυτοκινήτου σας, με τη χρήση των κορυφαίων καθαριστικών M3. Έχουμε φροντίσει στο πλύσιμο αυτοκινήτου να μην χρησιμοποιούμε καθόλου χημικά, ενώ αποφεύγουμε την ανούσια σπατάλη νερού.

Έτσι λοιπόν κατά το πλύσιμο αυτοκινήτου ξεκινάμε με το εσωτερικό, καθαρίζοντας το ταμπλό, τα πλαστικά και τα καθίσματα. Στη συνέχεια με ειδική βούρτσα ξεσκονίζουμε επιμελώς τα πατάκια, τη μοκέτα και όλη την ταπετσαρία, αφαιρώντας τις σκόνες και τα σκουπίδια. Το πλύσιμο αυτοκινήτου συνεχίζεται με τον χώρο των αποσκευών (πορτμπαγκάζ), απομακρύνοντας όλες τις βρωμιές και τα ακάρεα.

Μετά το εσωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου ακολουθεί το εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου. Εδώ πριν ξεκινήσουμε θα σας δώσουμε μια σημαντική συμβουλή. Πολλοί θεωρούν ότι το σωστό πλύσιμο αυτοκινήτου πρέπει να γίνει από πάνω προς τα κάτω, όμως δεν είναι έτσι. Το πιο αποτελεσματικό πλύσιμο αυτοκινήτου πρέπει να ξεκινήσει από τις ζάντες και τα λάστιχα και αυτό γιατί αποτελούν τα πιο λερωμένα σημεία. Εκτός από τις λάσπες που μπορεί να πατήσαμε, σίγουρα θα έχουν σκόνη από φρένα, που αποτελεί μια από τις πιο επίμονες βρωμιές. Για αυτό το λόγο ξεκινάμε το πλύσιμο αυτοκινήτου από εκεί, ώστε εξαρχής να απομακρυνθούν τα πιο βρώμικα νερά.

Από εκεί και πέρα το εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου όντως γίνεται από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή από την οροφή. Και εκεί όμως υπάρχουν δύο πραγματάκια που θέλουν προσοχή. Πρώτον βρέχουμε αρχικά όλο το εξωτερικό του αυτοκινήτου με νερό για να φύγουν οι επιφανειακές σκόνες, ενώ κατά το πλύσιμο αυτοκινήτου ξεκινάμε και τελειώνουμε ένα προς ένα τα τμήματα του αυτοκινήτου και δεν τα πλένουμε όλα μαζί. Ιδιαίτερη προσοχή βέβαια στο πλύσιμο αυτοκινήτου χρειάζεται στα τζάμια, τα οποία καθαρίζονται με ειδικά καθαριστικά και στεγνώνονται με προσοχή.

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
μέσα-έξω μόνο με 9,9€!

Πλυσιμο ΑυτοκινητουΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
κατ οίκον σε όλη την
Αττική μόνο με 59€!


Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Όπως βλέπετε λοιπόν η ομάδα μας έχει αρκετές γνώσεις σχετικά με το πλύσιμο αυτοκινήτου και γνωρίζει μικρές λεπτομέρειες οι οποίες όμως κάνουν τη διαφορά και μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπες. Μάλιστα παρότι βρισκόμαστε στο Πόρτο Ράφτη δεν είναι λίγοι οι πελάτες που μας προτιμούν και φροντίζουν να συνδυάσουν το πλύσιμο αυτοκινήτου με κάποια δουλεία στην ευρύτερη περιοχή, εμπιστευόμενοι μόνο σε εμάς το πλύσιμο αυτοκινήτου και σε κανέναν άλλο .

Δοκιμάστε λοιπόν και εσείς πλύσιμο αυτοκινήτου στο BestWash και δεν θα χάσετε! Βεβαίως για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα σας συνιστούμε να ενημερωθείτε για τον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου που πραγματοποιεί η εταιρεία μας και μάλιστα κατ οίκον, μόνο με 59€!


Επικοινωνήσετε μαζί μας ή απλά καλέστε μας στο 22990-76110 για να κλείσουμε ένα ραντεβού για βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου όποτε & όπου θέλετε!