22990 - 76110

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ

 

Η εταιρεία μας αποφάσισε να πρωτοπορήσει και να σας προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία. Είμαστε η πρώτη, καλύτερη και βεβαίως οικονομικότερη εταιρεία που παρέχει βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου κατ οίκον. Μάλιστα ο βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου που παρέχουμε δεν είναι με νερό ή χημικά όπως κάνουν κάποιοι στην αγορά και ξεγελούν τους πελάτες. Εμείς παρέχουμε βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου με ατμό, για όσους θα μας επισκεφθούν στο πλυντήριο αυτοκινήτων μας στο Πόρτο Ράφτη. Όσο για τον κατ οίκον, χρησιμοποιούμε τα πλέον κορυφαία καθαριστικά!

Για όσους δεν γνωρίζουν ο βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου με ατμό έχει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα, για αυτό και όσοι τον δοκιμάσουν δύσκολα επιστρέφουν στο απλό πλυσιμο αυτοκινητου. Βέβαια και ένα πλύσιμο αυτοκινήτου αν γίνει ποιοτικά μπορεί να έχει τα θετικά του και ίσως ως συχνή λύση μπορεί να προτιμηθεί, όμως ανά διαστήματα είναι απαραίτητος ο βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου.

Με τον εσωτερικό βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου με ατμό επιτυγχάνετε τον πλήρη καθαρισμό του σαλονιού και γενικά της καμπίνας του αυτοκινήτου, ενώ σκοτώνετε όλα τα μικρόβια, τα ακάρεα και τα βακτήρια. Σκεφτείτε πόσοι αλλεργιογόνοι μικροοργανισμοί υπάρχουν μέσα στο αυτοκίνητά σας, που επιβαρύνουν τα παιδιά σας, τους ηλικιωμένους αλλά και εσάς τους ίδιους όταν τα αναπνέετε. Μπορεί να μην τα βλέπετε αλλά βρίσκονται εκεί και τα αναπνέετε! Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες ο μέσος Έλληνας οδηγός περνάει 2,5-3 ώρες ημερησίως μέσα στο αυτοκίνητο και συνεπώς αναπνέει όλες αυτές τις βλαβερές σκόνες. Για να μην αναφερθούμε βέβαια στις οσμές από το τσιγάρο που ποτίζουν στην οροφή και το υπόλοιπο αυτοκίνητο.

Με τον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου με ατμό απομακρύνονται όλα τα παραπάνω, ενώ απολυμαίνονται και οι αεραγωγοί του κλιματισμού. Μπορεί να μην το γνωρίζετε όμως συνήθως αποτελούν τη μεγαλύτερη εστία μικροβίων και αλλεργιογόνων μικροοργανισμών. Εκτός αυτού όμως ο εξωτερικός βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου με ατμό προσδίδει μια ιδιαίτερη και μοναδική γυαλάδα στο αμάξι σας, ενώ παρέχει και αρκετά αυξημένη προστασία στο χρώμα.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν ο βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου με ατμό που παρέχουμε, γίνεται με τη βοήθεια ενός πρωτοπόρου και πολυσύνθετου μηχανήματος ατμού που έχουμε στην κατοχή μας και το οποίο λειτουργεί με κηροζίνη. Αυτό σημαίνει πως στον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου δεν θα χρειαστεί να καταναλώσουμε καθόλου ρεύμα, ενώ αποφεύγονται και τα απόνερα.

Παράλληλα είναι αρκετά σημαντικό να αναφέρουμε πως για τον βιολογικο καθαρισμο του αυτοκινητου σας χρησιμοποιούμε μια ποικιλία από κορυφαία καθαριστικά, διαφορετικά για κάθε είδους επιφάνεια. Συγκεκριμένα προτιμούμε τα καθαριστικά M3 που είναι αναγνωρισμένα ως τα καλύτερα καθαριστικά και σε καμία περίπτωση κατά τον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου δεν χρησιμοποιούμε χημικά απορρυπαντικά.

Όπως θα καταλάβατε λοιπόν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό από έναν βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου με ατμό. Εμείς φροντίζουμε να σας τον προσφέρουμε σε μοναδική τιμή, μόνο με 59€. Η ίδια τιμή ισχύει και για τον βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου κατ οίκον (χωρίς ατμό) στον χώρο που επιθυμείτε. Παραπάνω λεπτομέρειες για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε και τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Βιολογικος Καθαρισμος αυτοκινητου Τιμες, ενώ να σας ενημερώσουμε πως κάνουμε ειδικές τιμές για εταιρείες, επαγγελματίες και γενικά για πιο μαζικούς και σταθερά επαναλαμβανόμενους βιολογικούς καθαρμούς αυτοκινήτων.

Τέλος να αποσαφηνίσουμε πως όταν λέμε βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου κατ οίκον, εννοούμε ότι μετά από το ραντεβού ερχόμαστε στον χώρο σας, όπου μα όπου και αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι λίγο χώρο, πρόσβαση σε νερό και φωτισμό (φυσικό ή με ρεύμα).

Ενδεικτικά μπορούμε να σας επισκεφθούμε για βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου στους εξής χώρους:

- Στο σπίτι σας (garage, parking κλπ)
- Στον χώρο εργασίας σας
- Σε parking πολυκαταστημάτων, γυμναστηρίων, εστιατορίων, ξενοδοχείων
- Σε parking πανεπιστημίων, αεροδρομίων, γηπέδων, νοσοκομείων
- Σε ανοιχτούς χώρους ελεύθερου parking
- Σε χώρους parking επί πληρωμή
- Σε αντιπροσωπείες καινούργιων αυτοκινήτων
- Σε μάντρες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
- Σε συνεργεία αυτοκινήτων
- Σε επαγγελματικούς χώρους στάθμευσης (για λεωφορεία, ταξί κλο)
- Σε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων
- Σε εταιρείες μεταφορών και courier
- Σε τουριστικές εταιρείες


και όπου αλλού θέλετε!

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
κατ οίκον σε όλη την
Αττική μόνο με 59€!


Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
μέσα-έξω μόνο με 9,9€!

Πλυσιμο Αυτοκινητου
Επικοινωνήσετε μαζί μας ή απλά καλέστε μας στο 22990-76110 για να κλείσουμε ένα ραντεβού για βιολογικο καθαρισμο αυτοκινητου όποτε & όπου θέλετε!

Λόγω ειδικών συνθηκών για ένα διάστημα ο κατ οίκον βιολογικός καθαρισμός είναι απλός βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου και όχι με ατμό.